Conference League

Απέκτησαν προβάδισμα Αούστρια Βιέννης, Ρόζενμποργκ

Η Αούστρια νίκησε στη Βιέννη 1-0 την Μπόρατς στον πρώτο αγώνα για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa Conference League κι απέκτησε ένα μικρό προβάδισμα για την πρόκριση στον τρίτο γύρο.

Έστω και δύσκολα, η Αούστρια Βιέννης νίκησε στην αυστριακή πρωτεύουσα 1-0 την Μπόρατς Μπάνια Λούκα στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα του δεύτερου προκριματικού γύρου του Europa Conference League κι έκανε ένα μικρό βήμα για την επόμενη φάση της τρίτης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Το γκολ των νικητών σημείωσε στο 94’ ο Ταμπάκοβιτς.

Σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι, η Ρόζενμποργκ ήρθε ισόπαλη 2-2 με την Κρουσάντερς στη Βόρειο Ιρλανδία και με νίκη στο Τρονχάιμ την επόμενη Πέμπτη θα βρεθεί στον τρίτο γύρο.

Ο Λόουρι στο 11’ έκανε το 1-0, όμως οι Νορβηγοί έφτασαν προσωρινά στην ανατροπή με τα γκολ των Χάλσε στο 30’ και Σίτερ-Όλε στο 42’ για να έρθει το αυτογκόλ του Νταλ στο 74’ να σώσει τους Βρετανούς.

Διέλυσε 5-2 τη Λίνφιλντ στη Βόρειο Ιρλανδία η Πογκόν Σέτσιν κι ετοιμάζεται για τον επόμενο γύρο. «Άλωσε» με 2-0 η Λέφσκι Σόφιας την έδρα της Σκούπι. Άνετη νίκη για τη Σουτιέσκα εντός έδρας, 2-0 τη Σάντα Κολόμα.

Πήρε σοβαρό προβάδισμα η Λεχ Πόζναν με το 3-1 επί της Ζαλγκίρις Βίλνιους στην Πολωνία. Μικρό προβάδισμα για την Ντέρι Σίτι με το 2-1 επί της Κουόπιο στο Έιρε. «Χορταστικό» 2-2 ανάμεσα σε Ζελέσνιτσαρ και Νέφτσι Μπακού στη Βοσνία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x